|
Post by Amelia 'Miu Lacrywen Elleksis on Sept 16, 2008 14:51:50 GMT 2
Tekkis siin jutt, et miks midagi ei toimu jne. Kuulge, mehed, asi on väga lihtne - oleks hulgaliselt üritusi ja kõik oleks väga vahva ja lõbus, aga asi on selles, et miks korraldada, kui kohale ei tule keegi peale minu, Celesti ja Heroiinitüübi ? Ja KUI oleks kohalkäijaid, siis nad võiksid juba ise ka pakkuda välja igasuguseid üritusi. Aga jahm.. Muidu oleks mul väga õušš mäng välja pakkuda.
|
|
|
Post by Serafina on Sept 16, 2008 20:47:13 GMT 2
Ma lähiajal küll midagi eriti teha ei saaks . Mul on kiired ajad . Aga tundub ,et ma pole ainuke kes pole ammu midagi kirjutanud;)
|
|
|
Post by Amelia 'Miu Lacrywen Elleksis on Sept 19, 2008 6:27:30 GMT 2
Just, ega asi polegi ühes või kahes inimhinges. Selles see jama ongi, et vot keegi pole eriti aktiivne. Ega mul ka aega pole, aga mõtlesin, et vahest teeks sügisvaheajaks vms.
|
|
|
Post by Lesley H. Blackwell on Sept 20, 2008 18:03:42 GMT 2
well.. mul tuleb sellel aastal teha uurimustöö (umbes talveks), ma võtsin lisakeemiakursuse endale + koolitöö. Aega tuleb hästi planeerida, aga muidu, kui mingit keikkat või kohtumist just ees ei ole, siis ma oleks ikkagi käpp. Sügisvaheajal - all by me. aga kus ja mida, on küsimus.
|
|
|
Post by Amelia 'Miu Lacrywen Elleksis on Sept 22, 2008 14:09:39 GMT 2
Ei. Küsimus ei ole kus ja mida. Ma just rääkisin pika jutu maha, et küsimus on kellele.
|
|
|
Post by Lesley H. Blackwell on Sept 23, 2008 15:10:14 GMT 2
tuleb kutsuda veel inimesi, kuigi kool segab kõik ära.
|
|
|
Post by Amelia 'Miu Lacrywen Elleksis on Sept 24, 2008 17:18:33 GMT 2
Omgenomgenomgen omnius! Mitte kahuriliha on meil vaja, vaid aktiivseid omniusi.
|
|
|
Post by Lesley H. Blackwell on Sept 25, 2008 15:11:57 GMT 2
well, I did mean the same thing.
|
|